Skip to content
Politică

Medicul Alis Grasu rupe tăcerea: Domnul Pascu nu a dorit să meargă la spital!

Medicul Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, invitată, miercuri seara, în platoul televiziunii Antena 3, a făcut o serie de precizări referitoare la cauzele morții artistului Ioan Gyuri Pascu.

Astfel, Alis Grasu a explicat că medicul care l-a consultat pe Gyuri Pascu nu a avut niciun indiciu și nici nu i s-a spus despre antecedentele cardiace ale pacientului, potrivit Antena3.ro

”Dacă pacientul nu a relatat nimic despre antecedentele cardiace, nimic nu putea să îi inducă doctoriței gândul că sunt probleme cardiace. Toate echipajele de urgență fac aceste investigații, printre care și electrocardiograma. Medicul de pe mașina de consultație face electrocardiograma când sunt semne ale unei afecțiuni cardiace. Eu iau de bună ceea ce scrie în declarația doctoriței și în fișa de solicitare. A administrat o jumătate de fiolă de diazepam pentru că domnul Gyuri Pascu dorea să doarmă, nu dormise de mai bine de trei zile. Nu am nicio secundă intenția să îi iau apărarea medicului, am declanșat ancheta internă la câteva ore după intervenția medicului. S-a discutat la raportul de gardă” a explicat Alis Grasu.

Dacă în mod normal situația lui Ioan Gyuri Pascu reclama transportul la spital și monitorizarea îndeaproape, în cazul său acesta nu a avut loc, deoarece artistul ar fi refuzat.

”Domnul Gyuri Pascu nu a dorit să meargă la spital. A spus că a făcut foarte multe investigații pentru acest atac de panică și că dorește doar să se odihnească” a mai spus Alis Grasu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *