Skip to content
Politică

Medicul supraviețuitor al accidentului din Apuseni rupe tăcerea despre tragedia din Colectiv

Medicul supraviețuitor al accidentului din Apuseni rupe tăcerea despre tragedia din Colectiv

Radu Zamfir este extrem de impresionat de tragedia de vineri seara, în urma căreia 32 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 133 încă luptă să supravieţuiască.

Doctorul erou, cel care a incercat sa faca minuni in accidentul din Apuseni de acum doi ani, isi exprima compasiunea pentru victimele incendiului de la Colectiv si regreta ca nu a putut sa se implice in actiunea cadrelor medicale.

“Incidentele acestea sunt cumplite si nu doresc nimanui sa treaca printr-un asemenea calvar! E ceva ce nu se poate explica in cuvinte, esti practic neputincios in fata mortii! De aceea, poate intelegand mai bine situatia, vreau sa imi exprim compasiunea pentru victimele tragediei din clubul bucurestean si sa spun ca regret enorm ce s-a intamplat. Daca as fi stiut mai devreme de dezastru, m-as fi oferit voluntar, ca sa salvez vieti! M-as fi dus si eu la fata locului si as fi ajutat cu ce ar fi fost nevoie cadrele medicale care faceau imposibilul in zona aceea”, a declarat Radu Zamfir, potrivit realitatea.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *