Meditaţii şi consultaţii gratuite online pentru bacalaureat

Sursă foto: Freepik

Elevii aflaţi în ultimul an de liceu au şansa de a se pregăti gratuit pentru examenul de Bacalaureat.

Elevii aflaţi în ultimul an de liceu au şansa de a se pregăti gratuit pentru examenul de Bacalaureat. Mai mulţi studenţi, masteranzi şi doctoranzi de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi oferă online meditaţii şi consultaţii gratuite pentru probele de limba română şi limba engleză. Şedinţele de pregătire se vor desfăşura după un program prestabilit şi sunt deschise tuturor liceenilor care vor să afle mai multe despre subiectele de la Bacalaureat, dar şi sfaturi practice despre probe, a declarat, pentru Radio România Iaşi, directorul proiectului, lector universitar doctor Sorina Ciobanu.

Sorina Ciobanu: ”Ne-am propus să încurajăm elevii de liceu să se prezinte la examenul de Bacalaureat și, de ce nu, să își continue studiile la nivel de universitate. Ne-am gândit, în primul rând, la elevii care poate nu au avut resursele necesare să facă pregătire suplimentară pentru Bacalaureat și care poate ar avea unele întrebări, unele nelămuriri legate de probe. Pe de altă parte, ne-am gândit și la studenții noștri pasionați și am vrut să îi punem pe ei în prim-plan, să-i responsabilizăm și să le oferim această ocazie de a le preda colegilor puțin mai tineri atât subiecte de interes pentru ei în perspectiva examenului de Bacalaureat, cât și sfaturi practice.”

Pentru ca liceenii să se poată înscrie în programul de meditaţii gratuite este necesară completarea unui formular disponibil pe site-ul Facultăţii de Litere a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: