Skip to content
Coronavirus

Mega Image va livra gratuit cumpărăturile persoanelor vârstnice

observator.tv

Retailerul Mega Image anunţă că, în perioada pandemiei de coronavirus, vine în sprijinul bătrânilor şi al persoanelor cu dizabilităţi, pentru care va livra gratuit la domiciliu cumpărăturile, informează adevarul.ro.

Compania alocă linia telefonică Sună Mega! pentru a facilita accesul la cumpărături livrate gratuit la domiciliu persoanelor cu vârste de peste 65 de ani şi celor cu dizabilităţi.

Pe toată perioada măsurilor de urgenţă COVID-19, la numărul de telefon 0800.410.900, care poate fi apelat în mod gratuit, non-stop, operatorii din call-center-ul Sună Mega! vor prelua apelurile persoanelor care se află în indisponibilitatea de a se deplasa şi, în funcţie de adresa la care locuiesc, le vor redirecţiona către asociaţii şi organizaţii care asigură livrări gratuite cu ajutorul voluntarilor. #ReusimImpreuna.

Iniţiativele de voluntariat spre care vor fi redirecţionate apelurile şi solicitările primite la linia telefonică „Sună Mega!” sunt în prezent: Direcţia Generală de Asistenţă Socială Bucureşti (DGASMB), Asociaţia Studenţilor la Construcţie din Bucureşti (ASCB), Geeks for Democracy, Iniţiativa civică a Angelei Buzuloiu, Asociaţia Beard Brothers, Federaţia Tinerilor din Bacău, Centrul de Urgenţe Speciale (în colaborare cu Asociaţia CIVITA), Bine Boutique, menţionează Mega Image.

Oraşele care beneficiază de livrări gratuite de alimente pentru vârstnici şi persoane cu dizabilităţi sunt Bucureşti, Timişoara, Cluj, Bacău, Iaşi, Buzău, Botoşani, Slatina, Târgovişte, Constanţa, Caracal, Piteşti, costul comenzii urmând a fi achitat la livrare, conform bonului fiscal.

Toţi voluntarii vor respecta regulile de prevenţie şi siguranţă prin echipament de protecţie, precizează Mega Image. Compania face apel şi la alte iniţiative de voluntariat similare să se alăture iniţiativei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *