Skip to content
Mehedinți Știri locale

Mehedinţi: 20 de persoane au fost evacuate, iar alte zece s-au autoevacuat, în urma unui incendiu

Un număr de 20 de persoane au fost evacuate, iar alte zece s-au autoevacuat, în noaptea de luni spre marţi, dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin, după ce într-o garsonieră a izbucnit un incendiu.

„Întrucât incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, pentru a se evita intoxicarea locatarilor cu monoxid de carbon, 20 de persoane au fost evacuate de către pompieri, alte zece autoevacuându-se. În urma recunoaşterii, nu au fost găsite persoane în locuinţă. Proprietara a fost evaluată medical de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Incendiul a fost ulterior lichidat şi, din fericire, nu s-au înregistrat victime„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Ramona Nistor.

La faţa locului au acţionat cinci echipaje din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin, care au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD, pentru stingerea incendiului izbucnit la o garsonieră situată la primul etaj al unui bloc de locuit, situat pe Strada Corneliu Savoiu din municipiu, scrie agerpres.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *