Skip to content
Mehedinți Știri locale

Mehedinţi: Şase persoane reţinute pentru trafic şi deţinere de droguri, în urma unor percheziţii

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Şase persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind cercetate pentru trafic şi deţinere de droguri, în urma a 11 percheziţii făcute de poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Mehedinţi, în judeţele Mehedinţi şi Dolj.

Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al Poliţiei Judeţene Mehedinţi, în urma a 11 percheziţii făcute în Mehedinţi şi Dolj, 47 de persoane au fost audiate într-un dosar de trafic şi deţinere de droguri de risc. Şase dintre ele au fost reţinute pentru 24 de ore.

" "
" "

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate 165 de grame de cannabis, 110 grame substanţe psihoactive şi o cultură de cannabis formată din 5 plante. De asemenea, au fost ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 30.000 de ţigarete, de diferite mărci, ce nu prezentau timbru fiscal, un cântar electronic, 7 telefoane mobile, un laptop, carduri de memorie şi carduri bancare”, se arată în comunicat.

Cele şase persoane urmează să fie prezentate magistraţilor Tribunalului Drobeta Turnu Severin, cu propunere de arestare preventivă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *