Skip to content
Mehedinți Știri locale

Mehedinți: Un șef de Poliție a fost răpus de COVID-19

ziarulclujean.ro

Șeful Poliției Șimian din județul Mehedinți a murit din cauza Covid-19. Anunțul a fost făcut pe Facebook de autoritățile județene și de reprezentanții Primăriei Șimian care au transmis condoleanțe familiei.

Șeful Poliției Șimian din județul Mehedinți a murit la vârsta de 53 de ani. El s-a infectat cu virusul SARS CoV-2 și medicii nu l-au mai putut salva.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de autoritățile județene care au transmis condoleanțe familiei.

„O pierdere nefirească a marcat astăzi Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Mehedinți și întreg județul. Vestea că șeful Poliției Șimian, Nichi Gherghe, a pierdut lupta pentru viață la vârsta de 53 de ani, ne arată cât de vulnerabili suntem în fața virusului!

Cei care l-am cunoscut știm că era un om puternic care și-a pus cariera în slujba mehedințenilor și a îndeplinit misiunea de polițist cu demnitate și succes!

Transmit condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Mehedinți!”, scrie pe pagina de Facebook a lui Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Mesaje au mai transmis colegii polițistului și reprezentanții Primăriei Șimian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *