Skip to content
Politică

Meleșcanu: „Băsescu mi-a cerut LISTA cu ofițerii acoperiți”

Seful SIE, Teodor Melescanu, a declarat vineri ca presedintele Traian Basescu i-ar fi cerut detalii despre eventuala existenta a unor ofiteri sub acoperire in randul ministrilor, adaugand ca nu i-a da presedintelui aceste detalii din cauza legislatiei care interzice divulgarea acestor secrete.

„Au fost diverse discutii (cu Traian Basescu – n.red.). Am inteles ca e o preocupre a presedintelui legata de obligatiile care ii revin in ceeea ce priveste numirea de ministri. Nu avem posibilitatea sa o facem avand in vedere legislatia actuala”, a spus Melescanu, citat de hotnews.

Seful SIE a respins si ideea de „dubla comanda” invocata de Traian Basescu atunci cind presedintele a vorbit despre faptul ca un fost ofiter acoperit nu poate fi si sef al statului. „Dubla comanda nu poate exista. Toate serviciile de informatii sunt sub autoritatea politicului, nimeni nu face ce-l taie capul”, a spus Melescanu.

2 comentarii la “Meleșcanu: „Băsescu mi-a cerut LISTA cu ofițerii acoperiți”

  1. Deci, in tara asta sucit facuta daca esti ofiter sub acoperire nu ai voie sa candidezi la prezidentiale. Dar daca esti detinatorul listei cu ofiteri sub acoperire, ai !!! Cum dracu sa dai inainte cu asemenea aberatii legislative ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *