Skip to content
Politică

Meleșcanu clarifică problema cu președintele PDS: „Există un contencios în partid”

Teodor Meleșcanu a vorbit despre sprijinul pe care PDS i l-a acordat în strângerea de semnături pentru candidatura la prezidențiale.

„Oricine și-a manifestat dorința de a mă sprijini a fost binevenit. În consecință, am acceptat să semnăm un protocol prin care partidul să sprijine candidatura mea. Domnul Rece a spus astăzi că nu mă mai sprijină. E corect ce a făcut, dacă nu mai crezi în candidat, îți retragi sprijinul”, a explicat Meleșcanu.

„Problema este pe ce se bazează aceste afirmații (n.r. afirmațiile președintelui PDS potrivit cărora ar fi investit 200.000 de euro pe care îi cere acum înapoi),  dar nu s-a întâmplat nimic decât că eu în mod constant am spus, fiind candidat independent, că cer tuturor care vor să sprijine candidatura mea, să o facă”, a mai afirmat fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu.

„Procotolul l-am semnat după depunerea demisiei din fruntea SIE. Există un anumit contencios în interiorul partidului, cine reprezintă acest partid? Semnăturile strânse, oricine le strânge, sunt ale unor cetățeni care te sprijină. Chiar dacă s-ar retrage tot ce crede dânsul că a strâns numai dânsul tot rămân cu mult peste numărul de 200.000 de semnături”; a mai explicat Meleșcanu.

Fostul director al SIE a mai explicat că semnăturile pot fi retrase doar de oamenii care au semnat, nu de cel care le-a depus, apreciind că gestul lui Traian Rece este unul onest și corect.

„Domnul Dogaru nu a strâns semnături pentru mine, a trimis o scrisoare către toate organizațiile care făceau parte din Consiliul, recomanând că analiza pe care a făcut-o pe profilul de președinte se potrivește cu două persoane: dnul Ghișe și dnul Meleșcanu”, a mai spus acesta.

1 comentariu la “Meleșcanu clarifică problema cu președintele PDS: „Există un contencios în partid”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *