Skip to content
Politică

Meleşcanu iese la atac: Ponta, „incompetent în domeniile unui președinte”

Candidatul independent la Preşedinţia României, Teodor Meleşcanu, a făcut o serie de referiri la principalii săi contracandidaţi în alegerile prezidenţiale.

Într-un interviu acordat gândul.info, acesta a spus despre Victor Ponta că nu se pune problema să fie competent în domeniile pe care un preşedinte trebuie să le stăpânească şi anume politică externă şi securitate, deşi a recunsocut că liderul PSD este un candidat educat şi un bun lider.

Teodor Meleşcanu a fost şi mai tranşant cu candidatul ACL, Klaus Iohannis. Acesta a spus că primarul Sibiului nu are niciun fel de educaţie în politica mare, fiind doar un bun administrator al unui oraş de provincie. Întrebat de moderator dacă i se pare că preşedintele PNL este un candidat echilibrat, Teodor Meleşcanu a răspuns: “Prea echilibrat”.

9 comentarii la “Meleşcanu iese la atac: Ponta, „incompetent în domeniile unui președinte”

  1. Nici Ponta si nici Iohannis nu sunt capabili sa conduca o tara!Aman2 au mintit, au promis si au imbratisat coruptia! Ne-am saturat de oameni ca voi!

  2. clar nu este competent! nu are experienta dumneavoastra in materie politica, atat interna cat si externa! acesta candideaza impins de „cei mari: din PSD, nu este vointa lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *