Skip to content
Politică

Meleșcanu, despre dezbaterea IPP

Candidatul independent Teodor Meleșcanu regretă faptul că nu s-a putut organiza o dezbatere între candidații la Președinție, sub patronajul Institutului pentru Politici Publice (IPP).

„Apreciez inițiativa IPP și remarc faptul că singura inițiativă reală și transparentă în acest sens vine din zona societății civile, din partea unei organizații neguvernamentale de prestigiu din România. Din păcate, din ultimul comunicat de presă al acestei instituții rezultă că această întâlnire nu va mai avea loc, fapt care confirmă că am participat la o campanie electorală în cadrul căreia candidații au fost permanent și cu consecvență puși în imposibilitatea de a-și prezenta programele și de a le supune dezbaterii publice înainte ca voturile să ajungă în urne.(…) Regret că această idee excelentă a Institutului pentru Politici Publice nu s-a putut implementa și încurajez toate organizațiile responsabile din România să urmeze exemplul IPP pentru responsabilizarea concomitentă a candidaților și a celorlalți factori implicați în campaniile electorale”, afirmă Meleșcanu, într-un comunicat de presă..

El mai consideră că temele „care au parazitat această campanie electorală” au deturnat atenția publicului, românii urmând să facă alegerea noului președinte ținând cont „doar de elemente și factori emoționali nerelevanți, trecând în plan secund viziunea fiecărui candidat asupra problematicilor specifice celei mai înalte funcții în stat”.

7 comentarii la “Meleșcanu, despre dezbaterea IPP

  1. felicitari domnule Melescanu ca nu v.ati bagat in tot acest circ chiar daca altii au incercat sa va calomnieze!!! tara asta ar nevoie de dvs ca prsedinte!

  2. sunteti cel mai capabil sa scoateti tara asta din mocirla in care se afla! felicitari ca ati respectat legea si nu v-ati supus lui basescu!! mult succes si sper sa le faceti o surpriza si sa ajungeti macar in turul 2 daca nu presedinte al romaniei!

  3. Bineinteles ca regreta ca nu a avut loc o dezbatere! doar asa ar fi dovedit ca dansul nu are nimic de ascuns si ca stie sa vorbeasca ! nu ca altii care stiu doar sa isi citeasca discursul!

  4. Mare om, mare caracter! Are initiativa, este bine intentionat si mai presus de toate este cel mai capabil sa scoata Romania din belele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *