Skip to content
Politică

De ce președinte are nevoie România, în viziunea lui Meleșcanu

Prezidențiabilul independent, Teodor Meleșcanu, se pare că mizează pe un mesaj care prevede conceptul de ”consens” și ”uniune națională”. La fiecare ieșire publică, fostul șef al SIE amintește de unire a partidelor, uniune între oamenii politic, guvern de uniune națională ș.a.

Candidatul independent la prezidenţiale, Teodor Meleşcanu, consideră că intrarea lui în cursa pentru scaunul de la Cotroceni este una oportună având în vedere contextul internaţional actual.

“În acest moment, România trece printr-o perioadă delicată, suntem într-o zonă turbulentă şi într-o asemenea situaţie România are nevoie de un preşedinte care să coordoneze politica externă. Capacitatea de a face din acest dialog între preşedinte şi ministrul de Externe este un lucru esenţial. Cel mai important este să ne concetrăm mesajele încât să avem o voce unitară, avem nevoie de un preşedinte care să fie respectat pe plan extern. Prin experienţa şi expertiza mea pot fi acest preşedinte”, a declarat Teodor Meleşcanu la DCnews.

10 comentarii la “De ce președinte are nevoie România, în viziunea lui Meleșcanu

  1. Foarte mare dreptate aveti! Atata timp cat stii sa te faci respectat vei avea multe avantaje! Domnul Melescanu trebuie apreciat pentru faptul ca stie sa coordoneze lucrurile !

  2. Scurt si la obiect la experienta dansului mi se pare ca stie despre ce e vorba si faptul ca e candidat independent arata ca nu vrea sa faca jocurile celorlalti!

  3. Atatia ani am auzit in pragul alegerilor vorbe mari si nu s-a adeverit nimic. Nimeni nu s-a facut respectat si tara noastra nu este privita prea bine. De un astfel de om, ca domnul Melescanu avem nevoie, care stie sa vorbeasca, ce sa vorbeasca si cand sa vorbeasca!

  4. bineinteles ca aminteste de uniunea partidelor pentru ca asta isi doreste un adevarat presedinte, unitate! este singurul dintre candidati care accepta ideea de a sta dor 2 ani la putere si dispus sa isi dea demisia in 2016!

  5. Domnul Melescanu se bucura atat de sustinerea multora dintre noi cat si de sustinere externa!! Este exact ce ne trebuie pentru a avansa !! Pro Teodor Melescanu

  6. Cel mai diplomat si cel mai corect candidat la prezidentiale! Bravo domnule! aveam nevoie de o persoana ce stie sa coordoneze problemele acestei tari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *