De ce președinte are nevoie România, în viziunea lui Meleșcanu

Prezidențiabilul independent, Teodor Meleșcanu, se pare că mizează pe un mesaj care prevede conceptul de ”consens” și ”uniune națională”. La fiecare ieșire publică, fostul șef al SIE amintește de unire a partidelor, uniune între oamenii politic, guvern de uniune națională ș.a.

Candidatul independent la prezidenţiale, Teodor Meleşcanu, consideră că intrarea lui în cursa pentru scaunul de la Cotroceni este una oportună având în vedere contextul internaţional actual.

“În acest moment, România trece printr-o perioadă delicată, suntem într-o zonă turbulentă şi într-o asemenea situaţie România are nevoie de un preşedinte care să coordoneze politica externă. Capacitatea de a face din acest dialog între preşedinte şi ministrul de Externe este un lucru esenţial. Cel mai important este să ne concetrăm mesajele încât să avem o voce unitară, avem nevoie de un preşedinte care să fie respectat pe plan extern. Prin experienţa şi expertiza mea pot fi acest preşedinte”, a declarat Teodor Meleşcanu la DCnews.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: