Skip to content
Politică

Meleșcanu dezvăluie cum stă în sondaje. Nouă declarație supriză despre o susținere a PNL

Prezidențiabilul independet, Teodor Meleșcanu, a vorbit într-un interviu acordat ziare.com, despre cum se plasează în sondaje și cum va arăta finala prezidențială din 16 noiembrie. De asemenea, fostul șef al SIE, după ce a precizat că lideri liberali l-au ajutat în strângerea semnăturilor necesare depunerii candidaturi, a reiterat sprijinul de care se bucură din partea PNL, explicând că ”se bazează pe voturi din partea foștilor colegi din PNL”.

”Probabil ca va fi Victor Ponta cu 30-35%, iar al doilea clasat va fi la o diferenta de vreo 10 puncte si dupa toate evaluarile eu voi fi acela. 20%. Nu am facut sondaje, dar am niste studii sociologice pe care ma bazez. Eu invit pe toata lumea sa vina la vot.

Studiile sociologice estimeaza ca participarea va fi de 50-55%. 30% nu s-au hotarat. Eu mi-as dori sa ma voteze pe mine, dar e important sa vina lumea la vot indiferent pe cine voteaza”, a explicat Meleșcanu.

Întrebat dacă ar putea fi o soluție pentru PNL, în cazul în care Iohannis va fi declarat incompatibil, Meleșcanu a precizat că ”uraste ideea de a fi un candidat de „back-up”.”

Citește și: Meleșcanu, marturisire BOMBĂ despre PNL. A fost trădat Iohannis?

”In perioada cat am fost director SIE am avut contacte saptamanale cu toate partidele politice, din momentul in care am hotarat sa imi prezint candidatura, am intrerupt orice contact. Nici cu liberalii, nici cu PDL, nici cu PSD nu am avut discutii. Nu mi-au facut oferte, nu le-am adresat cereri.

Sunt candidat independent si cine doreste sa ma sprijine poate sa o faca indiferent de partid, insa toate aceste partide au candidati proprii. Ar fi imoral din partea mea sa ma implic in discutii sau negocieri chiar daca ar fi vorba de colegii mei din PNL, de la care stiu ca pot conta pe un numar important de voturi”, a mai precizat Meleșcanu.

4 comentarii la “Meleșcanu dezvăluie cum stă în sondaje. Nouă declarație supriză despre o susținere a PNL

  1. Domnule Melescanu , sunteti singura persoana capabila sa ne conduca , aveam nevoie de o persoana care nu este implicata in niciunul dintre partidele politice! Dati dovada de personalitate puternica si devotata tarii , acest lucru este exact ce ne trebuie!

  2. Avand in vedere ca domnul Teodor Melescanu este candidat indepenendent,mie una imi da un motiv in plus sa optez in favoarea lui!!Experienta dobandita,diplomatia si intergritatea lui reprezinta un tablou perfect pentru presedentie.

  3. Si fara ajutorul celor din PNL, domnul Melescanu tot ar fi strans semnaturile. A surprins prin anuntarea candidaturii ca independent si asa o sa surprinda si pe 16 noiembrie. Este normal ca in turul doi sa se faca aliante,cei din PNL si altii sa il sustina pe domnul Melescanu.

  4. ajutorul PNL pentru strangerea semnaturilor, nu inseamna ca domnul melescanu va avea vreo pretentie de sustinere din partea lor. Domnia sa a inceput aceasta batalie singur, ca si candidat independent si cel mai probabil asa o va si termina! Este adevarat ca prin candidatura sa la prezidentiale a surpins pe toata lumea, dar totodata a bagat frica in ei. de aici si teama de pierderi de voturi din partea pnl, pdl si restul candidatilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *