Meleșcanu dezvăluie cum stă în sondaje. Nouă declarație supriză despre o susținere a PNL

Prezidențiabilul independet, Teodor Meleșcanu, a vorbit într-un interviu acordat ziare.com, despre cum se plasează în sondaje și cum va arăta finala prezidențială din 16 noiembrie. De asemenea, fostul șef al SIE, după ce a precizat că lideri liberali l-au ajutat în strângerea semnăturilor necesare depunerii candidaturi, a reiterat sprijinul de care se bucură din partea PNL, explicând că ”se bazează pe voturi din partea foștilor colegi din PNL”.

”Probabil ca va fi Victor Ponta cu 30-35%, iar al doilea clasat va fi la o diferenta de vreo 10 puncte si dupa toate evaluarile eu voi fi acela. 20%. Nu am facut sondaje, dar am niste studii sociologice pe care ma bazez. Eu invit pe toata lumea sa vina la vot.

Studiile sociologice estimeaza ca participarea va fi de 50-55%. 30% nu s-au hotarat. Eu mi-as dori sa ma voteze pe mine, dar e important sa vina lumea la vot indiferent pe cine voteaza”, a explicat Meleșcanu.

Întrebat dacă ar putea fi o soluție pentru PNL, în cazul în care Iohannis va fi declarat incompatibil, Meleșcanu a precizat că ”uraste ideea de a fi un candidat de „back-up”.”

Citește și: Meleșcanu, marturisire BOMBĂ despre PNL. A fost trădat Iohannis?

”In perioada cat am fost director SIE am avut contacte saptamanale cu toate partidele politice, din momentul in care am hotarat sa imi prezint candidatura, am intrerupt orice contact. Nici cu liberalii, nici cu PDL, nici cu PSD nu am avut discutii. Nu mi-au facut oferte, nu le-am adresat cereri.

Sunt candidat independent si cine doreste sa ma sprijine poate sa o faca indiferent de partid, insa toate aceste partide au candidati proprii. Ar fi imoral din partea mea sa ma implic in discutii sau negocieri chiar daca ar fi vorba de colegii mei din PNL, de la care stiu ca pot conta pe un numar important de voturi”, a mai precizat Meleșcanu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL