Skip to content
Politică

Meleșcanu dezvăluie dacă Ponta știa de cererea lui Băsescu

Fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu, a fost întrebat dacă premierul Victor Ponta știa că președintele Traian Băsescu se interesa de acesta.

”Relatiile noastre, ale serviciului cu beneficiarii, sunt strict instituționale. Nu aveam de ce sa informez pe nimeni,. era o relatie intre SIE si Presedintie. Nu avem discuții. Nu aveam de ce să îl informez pe Victor Ponta”, a declarat Meleșcanu la B1TV.

Totodată, Meleșcanu a fost întrebat dacă șeful statului i-a cerut ceva atunci când l-a propus șef al SIE.

”Nu a fost nicio condiție, nicio cerere din partea domnului Basescu. Dupa ce am fost numit, a fost o relatie cat se poate de corecta, din punctul meu de vedere”, a completat fostul șef al SIE.

Meleșcanu a afirmat că relația dintre el și Băsescu s-a încheiat ”în momentul in care mi s-a cerut ceva ce eu nu am considerat ca este bine. A fost dupa ce am dat primul raspuns la ofiterul acoperit. Toti ofiterii SIE sunt acoperiti, nu doar cei care sunt sub acoperiri. La SIE totul este sub control, inclusiv iregistrarile”.

6 comentarii la “Meleșcanu dezvăluie dacă Ponta știa de cererea lui Băsescu

  1. normal ca acum Basescu il ataca pe domnul Melescanu pentru ca nu a vrut sa faca parte din grupul lui de hoti si turnatori! acum mai nou,daca cineva respecta legea in tara asta este apostrofat!!! sa va fie rusine ca ati indraznit sa comentati la adresa dansului doar pentru simplu fapt ca nu a intrat in cercul dvs

  2. Oare cat timp trebuie sa mai explice domnul Melescanu acelasi lucru??? Cred ca vorbeste degeaba, cine nu vrea sa inteleaga, nu intelege, sau nu vrea sa inteleaga!

  3. Cu siguranta Melescanu este bagat aiurea in treaba asta, Basescu incearca doar sa il discrediteze si sa ii murdareasca imaginea , ca sa dea Lenuta mai bine pe sticla!

  4. Strategie politica de cea mai joasa speta! Asocierea numelor Ponta-Melescanu incearca sa distruga imaginea domnului Melescanu, dar nu va reusi pentru ca acesta este un om cinstit, onest care si-a practicat cu demnitate meseria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *