Skip to content
Politică

Meleșcanu dezvăluie motivele care l-au determinat să intre în cursa pentru Cotroceni

Fostul șef al SIE, intrat astăzi oficial în cursa prezidențială, Teodor Meleșcanu, a vorbit marți seară în cadrul unei apariții la Realitatea TV despre motivele care l-au determinat să ia o astfel de decizie.

”Din păcate niciunul dintre candidații de până acum nu m-au convins. Dintre toți am cea mai mare experiență. Este un moment crucial. Este necesar ca și în politica externă România să devină un judecător important”, a precizat Meleșcanu.

Întrebat dacă vârsta de 73 de ani ar putea fi un impediment, fostul șef al SIE a explicat că ”dimpotrivă, consider că vârsta este un atuu. Dovedește că am experiență. Vârsta pentru mine este un mare atuu pentru că la vârsta mea nu am intenția de a distruge o carieră pe care am avut-o întotdeauna în slujba țării. Ceea ce mă va lăsa în conștiința familiei mele va fi performanța.”

”Nu sunt un om care își permite să facă greșeli. Nu am polițe de plătit nimănui, sunt un om care am relații cordiale cu majoritatea liderilor politici, iar această calitate este esențială. Sunt un om care pot să strâng oameni în jurul meu”, a mai adăugat Meleșcanu, încercând să explice care sunt motivele pentru care a decis să între în cursa prezidențială.

”Eu voi merge la oameni să le culeg gândurile, le voi cere să îmi spună care sunt problemele lor. Va fi o campanie total diferită”, a promis Meleșcanu.

1 comentariu la “Meleșcanu dezvăluie motivele care l-au determinat să intre în cursa pentru Cotroceni

  1. Batran si nelinistit—din spusele distinsului domn , ma intriga urmatoarea afirmatie—in politica externa , ROMANIA sa devina—–un JUDECATOR important—–Ce aveti mai fratilor cu —JUDECATORII—si robert turcescu tot judecatori viseaza .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *