Skip to content
Politică

Meleşcanu, după adoptarea moţiunii de cenzură: Instituţiile statului trebuie să funcţioneze; asigur că Senatul va funcţiona echilibrat

" "

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a declarat joi, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată în Parlament, că în perioada următoare principala preocupare este ca instituţiile să funcţioneze, subliniind că Senatul va funcţiona echilibrat.

Moţiunea de cenzură a trecut cu 238. Arată că democraţia în România funcţionează şi un exemplu foarte bun este cel de astăzi, din punct de vedere constituţional. Principala armă a Opoziţiei este moţiunea de cenzură. Moţiunea de cenzură a trecut, trebuie să respectăm voturile care au fost date„, a afirmat Meleşcanu.

" "
" "

Întrebat în legătură cu parlamentarii PSD care au votat moţiunea, Meleşcanu a spus: „Nu-i ştiu, votul este secret. Nu pot să fac eu aprecierile privind modul în care a votat unul sau altul”.

„Important este să înţelegem că de astăzi trebuie cu adevărat ca la nivel politic să ne preocupăm de problemele oamenilor. Din punctul meu de vedere, principala preocupare în această perioadă, mai ales că vor începe şi consultări, este ca instituţiile statului să funcţioneze. Şi eu vă asigur că Senatul va funcţiona foarte echilibrat în toată această perioadă„, a adăugat Meleşcanu.

El a mai spus că nu ştie dacă va avea un interimat lung la conducerea Senatului, informează agerpres.ro.

Este foarte greu de spus dacă voi avea un interimat lung. Acum a fost o majoritate de conjunctură. Între cei care au iniţiat moţiunea acum se va vedea care sunt până la urmă soluţiile pe care le oferă„, a subliniat Meleşcanu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *