Skip to content
Politică

Meleșcanu dezvăluie marea vulnerabilitate a lui Ponta

Fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu, a vorbit marți într-un interviu acordat dcnews.ro, despre care este marea vulnerabilitate a principalului favorit la prezidențialele din această toamnă, Victor Ponta,

Întrebat de analistul Bogdan Chiriac, ce i-ar reproșa lui Victor Ponta, în cazul în care va ajunge în turul II al alegerilor din 16 noiembrie, prezidențiabilul independent a precizat că limbajul dublu folosit de actualul premier ar putea să îi aducă acestuia prejudicii în planul credibilității.

”Oricine intră în campania prezidențială sunt oameni performanți. Cine intră în turul doi sunt politicieni care dovedesc că au o bază. Nu e întâmplător când intri în turul doi într-o asemenea competiție. Eu cred că Victor Ponta este un om cu foarte multă energie, este un tânăr cu ambiție, cu putere și cu capacitate de muncă foarte importantă.

Singurul lucru care l-aș ruga. Singura observație pe care aș face-o este că, dacă dorește să rămână în politică la cel mai înalt nivel așa cum este la ora actuală, este să renunțe la limbajul dublu, să fie atent ca ceea ce spune aici să se potrivească cu ceea ce spune în străinătate, ceea ce spune azi să se potrivească cu ceea ce spune mâine, ceea ce spune în calitate de prim-ministru să fie la fel cu ceea ce spune în calitate de lider politic sau de parlamentar. În materie de politică externă și internă, credibilitatea este cel mai important atu pe care-l ai. Trebuie să-ți construiești un discurs care să nu creeze surprize de la o zi la alta”, a punctat Meleșcanu pentru dcnews.ro.

9 comentarii la “Meleșcanu dezvăluie marea vulnerabilitate a lui Ponta

  1. E bine ca Ponta să fie atent ce spune, dar şi Mele să fie atent cum spune (ex.: „oricine intră… sunt oameni performanţi” —-„cine intră… sunt politicieni”—–„Singurul lucru care l-aș ruga”).

  2. Le zice bine conu Teo.Cam asa-i ! Experienta lui de diplomat versat isi spune cuvantul.Pentru ca ambasadorii transmit „acasa” ce se vehiculeaza pe piata interna,iar autoritatile din tara lui,avand la dispozitie pozitionarile din exterior e firesc sa faca utile confruntari.Si atunci…Tot asa chestia cu credibilitatea.Daca una spui azi si alta maine devii imprevizibil,deci usor nefrecventabil.Observati tonul : usor dojenitor,ca o bataie discreta pe umeri care spune multe.A se remarca,deasemeni,ca de altii sau altele,nici nu se ocupa.Nu socoate ca e cazul sa strice orzul.

  3. Domnule Melescanu , Ponta nu o sa schimbe niciodata , are personalitate dubla .. de aceea se contrazice singur! El nu are un caracter ca al dvs , el stie doar sa minta !

      1. toata lumea este constienta de ceea ce va putea domnul Melescanu sa faca pentru tara aceasta, nu doar domnisoara de mai sus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *