Meleșcanu dezvăluie marea vulnerabilitate a lui Ponta

Fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu, a vorbit marți într-un interviu acordat dcnews.ro, despre care este marea vulnerabilitate a principalului favorit la prezidențialele din această toamnă, Victor Ponta,

Întrebat de analistul Bogdan Chiriac, ce i-ar reproșa lui Victor Ponta, în cazul în care va ajunge în turul II al alegerilor din 16 noiembrie, prezidențiabilul independent a precizat că limbajul dublu folosit de actualul premier ar putea să îi aducă acestuia prejudicii în planul credibilității.

”Oricine intră în campania prezidențială sunt oameni performanți. Cine intră în turul doi sunt politicieni care dovedesc că au o bază. Nu e întâmplător când intri în turul doi într-o asemenea competiție. Eu cred că Victor Ponta este un om cu foarte multă energie, este un tânăr cu ambiție, cu putere și cu capacitate de muncă foarte importantă.

Singurul lucru care l-aș ruga. Singura observație pe care aș face-o este că, dacă dorește să rămână în politică la cel mai înalt nivel așa cum este la ora actuală, este să renunțe la limbajul dublu, să fie atent ca ceea ce spune aici să se potrivească cu ceea ce spune în străinătate, ceea ce spune azi să se potrivească cu ceea ce spune mâine, ceea ce spune în calitate de prim-ministru să fie la fel cu ceea ce spune în calitate de lider politic sau de parlamentar. În materie de politică externă și internă, credibilitatea este cel mai important atu pe care-l ai. Trebuie să-ți construiești un discurs care să nu creeze surprize de la o zi la alta”, a punctat Meleșcanu pentru dcnews.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL