Skip to content
Politică

Meleșcanu face lumină. Cine a strâns semnături pentru candidatura sa

Modul în care fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu, și-a anunțat candidatura pentru scaunul de la Cotroceni a adus o serie de întrebări. Una dintre cele mai importante a fost cine a strâns semnăturile pentru depunerea candidaturii a lui Meleșcanu.

Teodor Meleșcanu a recunoscut că membri PNL l-au ajutat să strângă cele 200.000 de semnături.

”O parte din semnături mi le-au strâns și colegii liberali, fie membri de partid, fie oameni care nu sunt membri de partid, în special din organizația de tineret, mai ales în București”, a declarat Meleșcanu într-un interviu acordat Evz.ro.

De asemenea, Meleșcanu a declarat că a avut mai multe întâlniri cu cei din PNL, însă în interes personal.

”În această perioadă am evitat să dau impresia că mă amestec într-o problemă care nu ține de mine, nu ține de ei, ține de relația domnului Iohannis cu Justiția. Nu am vrut să dau impresia că mă văd des, înainte de o decizie definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție în legătură cu domnul Iohannis. N-am avut niciun fel de negocieri. Recunosc însă că m-am văzut cu foarte mulți, pe o bază mai degrabă personală, am avut inclusiv consultări, lumea este preocupată, îngrijorată în legătură cu viitorul PNL, în cazul unei sentințe defavorabile domnului Iohannis. Le-am spus întotdeauna că sunt un candidat independent, că primesc cu plăcere orice sprijin, cu o singură condiție: să sprijine și programul meu politic”, a mai spus Meleșcanu

 

 

13 comentarii la “Meleșcanu face lumină. Cine a strâns semnături pentru candidatura sa

 1. Domnule Melescanu sunteti apreciat de multa lume, nu inteleg de ce toata lumea se intreaba de unde sunt semnaturile ..sunt de la persoanele de pe strada ..

 2. Daaaa… Tineretul este mult mai receptiv si mai in masura sa isi dea seama de intelepciunea domnului Melescanu si de faptul ca dispune de toate resursele necesare pentru a schimba ceva in tara!

 3. CAND IESE UN CANDIDAT MAI CURAT FARA SCANDALURI SI FARA PREA MULTA PUBLICITATE NEGATIVA PRESA CONDUSA DE PARTIDELE DE LA PUTERE NU STIU CE SA MAI SCOATA CA SA DISCREDITEZE CANDIDATUL MULT SUCCES DOMNULE MELESCANU!

  1. Pai acum voturile sunt de la liberali?
   Pai zicea zilele trecute ca l-au ajutat cei de la Partidul Dreptatii Sociale si se pare ca a uitat sa-i plateasca pe oamenii care au alergat sa-i starnga semnaturile.

 4. domnule tepelus, ati strans cumva semnaturi si nu ati primit banii? sau v-a dat altcineva mai mult sa-l denigrati pe domnul Melescanu?!

 5. Ar trebui ca toti tinerii sa asculte cu atentie ce are de spus domnul Melescanu, pentru ca este singurul care se gandeste cum sa faca sa nu mai plecam din tara pentru a muncii. Singurul candidat care stie sa vorbeasca!

 6. nu a fost nevoie sa plateasa nimeni nimic!!!exista oameni care sunt constienti ca singura noastra sansa e domnul Melescanu!

 7. Ma bucur ca încet încet lumea realizează ca cea mai potrivită persoana sa scoată tara de pe drumul greșit pe care au dus-o stația pana acum, este domnul Melescanu. Si sunt foarte fericita ca dumnealui a luat aceasta decizie, mai ales ca pentru domnia sa nu va fi deloc ușor. Ar fi putut foarte bine sa stea pe margine si sa se bucure de o viața linistita. Se pare ca simtul onoarei, al responsabilitatii, respectul fata de tara si cetățeni sunt mai presus decât propria persoana. Doamne ajuta!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *