Skip to content
Politică

Meleșcanu îi pune la zid pe Ponta și Băsescu

Fostul director al SIE, Teodor Meleșcanu, a explicat că atât președintele Traian Băsescu cât și premierul Victor Ponta sunt vinovați pentru relația „antagonică” pe care o au.

„Între preşedinte şi prim ministru este o relaţie antagonică, aşa cum o vedeţi în fiecare seară aproape, la televizor. O relaţie normală poate şi trebuie să existe şi trebuie să existe o colaborare deschisă şi sinceră, pornind de la interesele naţionale, fundamentale ale României”, a spus Teodor Meleşcanu, în emisiunea „Jocuri de putere”.

Întrebat cine greşeşte în această relaţie tensionată existentă între Ponta şi Băsescu, Meleşcanu a răspuns: „E ca într-o familie, e greu din afară să te pronunţi cine e de vină, dar probabil că o parte din vină o au amândoi, fiecare are partea lui de vină.”

6 comentarii la “Meleșcanu îi pune la zid pe Ponta și Băsescu

  1. Basescu face o greseala foarte mare incercand sa pateze imaginea SIE si a domnului Melescanu …si asta pentru ai face campanie Elenei Udrea

  2. In 10 ani de zile Basescu a discreditat imaginea Romaniei, nu si-a vazut decat propriile interese si a incercat sa controleze absolut totul! Domnul Melescanu nu ia facut jocurile, adoptand o pozitie ferma prin care i-a refuzat incalcarea legii, si anume sa faca publice sursele de informare!

  3. Basescu a inceput acest razboi cu scopul sa-l atraga pe Melescanu in mizeriile lui. Dar dansul este prea inteligent si nu a intrat in jocul lui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *