Skip to content
Politică

Meleșcanu, întrebat dacă s-ar înscrie în PSD: Niciodată nu trebuie să spui niciodată

" "

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, a declarat, luni, întrebat dacă s-ar înscrie în PSD, că în politică a învățat că „niciodată nu trebuie să spui niciodată”.

Eu nu m-am înscris în Forța Națională deocamdată, eu sunt în grupul politic al PSD. S-a mai grăbit lumea … Eu sunt unul dintre cei care sprijină ideea unei platforme”, a afirmat Teodor Meleșcanu, informează hotnews.ro.

Chestionat dată ar fi dispus să se înscrie în PSD, președintele Senatului a replicat: „Niciodată nu trebuie să spui niciodată în politică. Asta am învățat-o”.

" "

Teodor Meleșcanu participă la ședință reunită a grupurilor parlamentare ale PSD, la care este prezentă și Viorica Dăncilă.

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, s-a înscris, vineri, în Forța Națională, potrivit unui mesaj postat de către acesta pe Facebook. La acest proiect inițiat de Remus Borza s-au alăturat recent mai mulți parlamentari, precum Grațiela Gavrilescu, Ion Cupă sau Alexandru Băișanu.

Fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu, propus de PSD, a fost ales președinte al Senatului, fapt pentru care ALDE a decis excluderea acestuia din partid.

Excluderea lui Teodor Meleșcanu și a altor câțiva aleși, care au acceptat funcții în ministere, după ieșirea ALDE de la guvernare, a dus la desființarea grupurilor parlamentare ale partidului.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *