Meleșcanu, marturisire BOMBĂ despre PNL. A fost trădat Iohannis?

În spațiul public au existat numeroase informații, neconfirmate până în acest moment, că lideri și respectiv membri ai PNL au strâns semnături pentru altcineva decât propriul candidat, Klaus Iohannis.
Teodor Meleșcanu este cel care pare să fie un candidat mai potrivit pentru mai mulți membri ai PNL, decât actualul candidat al ACL, iar acest lucru îl spune însuși fostul șef al SIE.
”Printre cei care au strans semnaturi pentru candidatura mea la presedintie sunt si membri ai PNL, care considera ca eu sunt cel mai potrivit candidat, afirma Teodor Melescanu într-un interviu acordat ziare.com.
Întrebat dacă liberalii l-au ajutat să strângă semnaturi pentru a intra în cursa prezidențială, Meleșcanu a răspuns tranșant: ”DA”. Rugat să nominlaizeze în privința celor care au strâns semnături pentru candidatura sa, acesta a precizat că  ”nu au strans structurile liberale ca atare, ci oameni care fac parte din structurile PNL. Anumiti oameni or fi strans si pentru partid, ca aveau sarcina, dar au considerat ca Melescanu este cel mai bun candidat pentru presedinte.”
La întrebarea dacă există o parte din PNL care o să îl sustină în defavoarea lui Iohannis, fostul șef al SIE a explicat că ”exista o parte importanta a celor care gandesc liberal in Romania si care ma sustin. PNL nu are monopolul liberalismului.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL