Skip to content
Politică

Meleșcanu îi dă replica lui Băsescu

Fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu, a reacționat în ceea ce privește acuzațiile dure aduse de către președintele Traian Băsescu Serviciului de Informații Exerne.

Meleșcanu a declarat că nu răspunde la presiuni.

„Nu reacționez la presiuni”, a declarat Meleșcanu.

Fostul șef al SIE a declarat că serviciul nu este implicat în politică.

Șeful statului a declarat că Meleșcanu a dezinformat atunci când a afirmat că Băsescu i-a cerut lista ofițerilor și foștilor ofițeri ai SIE, explicând că a cerut doar să precizeze dacă membri ai Guvernului au fost ofițeri ai serviciului.

„Incorectitudinea domnului Meleșcanu e dovedită de o adresă pe care o pot arăta. O puteți filma. Prin această adresă, mă adresam domnului director Teodor Meleșcanu cu următoarea solicitare: Prin prezenta vă rog să mă informați dacă în Guvern există persone care după 1990 au fost încadrate ca ofițeri acoperiți ai SIE. În cazul în care există astfel de situații, vă rog să precizați perioada în care au fost ofițeri ai SIE și dacă au fost specializați în acea perioadă”, a explicat Băsescu.

14 comentarii la “Meleșcanu îi dă replica lui Băsescu

  1. foarte bine domnule melescanu dati-i replica domnului basescu care vad ca vrea sa dea o lovitura de stat sau ce auzi limbaj de presedinte fripturist cred ca a fost inainte la golden blitz

  2. de asta a si facut domnul basescu aceste afirmatii, pentru ca domnul melescanu nu a facut ce a vrut el ci cum a dictat legea!!!

  3. singurul care incalca legea este basescu!! domnul Melescanu prin atitudinea adoptata,atunci,a dat dovada de corectitudine si respectare a legii! basescu dorea informatii sa se foloseasca de ele! iar ceea ce face acum este o campanie electorala ilegala pentru UDREA!!! RUSINE

  4. Sper sa nu aflam peste ceva timp ca in toata tarasenia asta cu spionul sa fie amestecat si Melescanu si povestea cu udrea sa fie praf in ochii prostilor.
    Melescanu sa fie de fapt omul pe care il sustine basescu

  5. Foarte bine ca nu reactionati asupra presiunilor ce sunt facute la adresa dvs! Basescu incearca sa va provoace si sa va denigreze!

  6. Un om care nu a gresit cu nimic nu are de ce sa se fereasca! Domnul Melescanu a avut o reactie cat se poate de corecta, etica si morala! Merita sa fie presedinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *