Skip to content
Politică

Meleșcanu pune piciorul în prag în subiectul ofițerului acoperit. Ce provocare le-a transmis contracandidaților

Candidatul independent la alegerile prezidențiale, Teodor Meleșcanu, a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre necesitatea organizării unor dezbateri televizate cu privire la atribuțiile Președintelui României. În același timp, acesta a vorbit și de scandalul public al ofițerilor acoperiți, explicând că totul trebuie să înceteze, iar autoritățile sunt singurele care trebuie să soluționeze această speță.

”În ultimele 72 de ore am asistat la dezbateri intense legate de ofițerii acoperiți. Din punctul meu de vedere, aceasta discuție s-a terminat. Dacă mai există aspecte ce trebuie discutate, acestea trebuie rezolvate de autorități. 

Din conflictul dintre Traian Băsescu și Victor Ponta pierde România. Acest delir trebuie să înceteze pentru că românii au așteptări mari de la aceste alegeri. (…) Pe mine mă interesează ce voi face din decembrie încolo, de ce să mai vorbesc de trecut? ”, a precizat Meleșcanu.

”Am făcut o propunere care să impulsioneze modificarea Constituției. Nu am fost surprins să văd într-un sondaj publicat de Inscop că reducerea numărului de parlamentari, reducerea mandatului prezidențial de la 5 la 4 ani și organizarea de alegeri simultane în 2016 sunt aspecte cu care 70% dintre români sunt de acord”, a mai precizat fostul șef al SIE.

De asemenea, Meleșcanu și-a provocat contracandidații la dezbateri televizate pe subiecte legate de atribuțiile șefului statului.

”Vă propun ca luni, 20 octombrie, fiecare candidat să își desemnează un reprezentant pentru a stabili o dezbatere televizată. Mai există suficient timp ca 2-3 dezbateri să fie organizate. Am primit o propunere de la candidatul Victor Ponta pentru o astfel de dezbatere și am răspuns în scris că sunt de acord cu o astfel de dezbatere, doar să fiu informat cu privire la oră, locul și subiectul dezbaterii.

Temele trebuie să fie cele legate de rolul președintelui României. Vreau dezbateri pe atribuțiile președintelui”, a mai transmis Meleșcanu.

7 comentarii la “Meleșcanu pune piciorul în prag în subiectul ofițerului acoperit. Ce provocare le-a transmis contracandidaților

  1. Se pare ca domnul Melescanu este acel vacin pentru cazul de nebunie acuta privind Agentul Acoperit.Bravo Respect poate se vindeca.

  2. Melescanu este partener cu basescu in aceasta tarasenie impotriva lui Ponta.

    Si incep sa cred ca de fapt pe Melescanu il sustine din umbra basescu.
    Asa ii cresc actiunile lui Melescanu.

  3. psiholog cred ca ai nevoie de un psihiatru domnul melescanu la varsta care o are dovedeste ca e barbat si vrea dezbatere publica despre viitorul tarii

  4. Felicitari domnule Melescanu! Va fi cel mai capabil presedinte! Nu are nimic de ascuns, nu a gresit cu nimic si da cartile pe fata! Felicitari inca o data!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *