Skip to content
Politică

Meleșcanu se vede la Cotroceni. Ce premier ar desemna

Teodor Meleșcanu se vede deja la Cotroceni. Prezidențiabilul se autocaracterizează ca un „președinte dirijor”.

„Țara trebuie pusă pe roate lucrând împreună și mă văd mai degrabă ca un președinte dirijor, armonizând interesele și preocupările oamenilor, astfel încât ele să fie comune, cel puțin în zona intereselor vitale ale României”, a declarat Meleșcanu într-un interviu acordat Ziare.com.

De asemenea, întrebat cum se situează în sondaje, fostul șef al SIE a apreciat un 20%, afirmând că se bazează mai degrabă pe unele studii sociologice.

„20%. Nu am făcut sondaje, dar am niște studii sociologice pe care mă bazez. Eu invit pe toată lumea să vină la vot. Studiile sociologice estimează că participarea va fi de 50-55%. 30% nu s-au hotărât. Eu mi-aș dori să mă voteze pe mine, dar e important să vină lumea la vot indiferent pe cine votează”, a afirmat candidatul la președinție.

Nu în ultimul rând, întrebat pe ce criterii ar desemna viitorul premier al României, prezidențiabilul a declarat că această decizie trebuie supusă majorității.

„Deocamdată îl avem pe Victor Ponta, premier legitim, desemnat de o majoritate. În perspectivă, în primul rând, trebuie să respecți ceea ce e legal. Dacă avem o majoritate legal aleasă în Parlament, ea trebuie să dea premierul”, a conchis Meleșcanu.

3 comentarii la “Meleșcanu se vede la Cotroceni. Ce premier ar desemna

  1. cu experienta domniei sale, vom avea o tara care va functiona legal! indiferent de criticile rele, acest om va reusi sa puna bazele unei tari democratice! si sunt convinsa ca va urmari interesele tarii si nu ale sale personale cum se intampla in momentul de fata la conducere!

  2. Teodor Melescanu nu a spus ca se vede deja la Cotroceni, doar ce ar face daca ar ajunge acolo. Trebuie sa fie toti pentru oameni, nu doar pentru ei cu a fost pana acum.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *