Skip to content
Politică

Meleșcanu: Udrea încearcă să submineze autoritatea serviciilor

Teodor Meleşcanu a fost invitat sâmbătă seară la Antena 3, unde a comentat acuzaţiile aduse de Elena Udrea SRI-ului.

Elena Udrea a anunţat, după nominalizarea făcută de Klaus Iohannis pentru şefia SRI, că Eduard Hellvig este  de fapt „ales de Coldea” şi „pus de Voiculescu” în fruntea serviciilor.

 „Acuzaţii poate să facă oricine, mai mult sau mai puţin responsabile sau adevărate. Nu înseamnă altceva decât un război şi o încercare de a submina autoritatea serviciilor de informaţii. Probabil pentru că există vreo nemulţumire faţă de aceasta. Cei care fac aceste lucruri, prin atacuri de acest tip, aduc atingere serviciilor, într-o perioadă în care e mai important decât oricând să aibă servicii capabile să îşi facă treaba perfect”, a declarat Teodor Meleșcanu.

Fostul șef SIE a adăugat că „ce nu pot să înţeleg, din partea preşedintelui, din partea doamnei Udrea, dacă au ceva de reclamat, există căi legale pentru a face aceste lucruri. Una este depunerea denunţului şi alta este să ai un sâmbure de dovadă că ce ai spus este adevărat. Din punctul meu de vedere, nu au nicio valoare, nu fac nimic decât să lovească instituţii fundamentale ale statului, într-un moment în care nu este nevoie de aşa ceva.”

Sursa foto: cotidianul.ro

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *