Skip to content
Politică

Meleșcanu: Voi fi un președinte al tuturor românilor

Teodor Meleșcanu, candidat independent la Președinția României,, a declarat sâmbătă, la Arad, că își dorește să fie un președinte al tuturor românilor. Meleșcanu a mai spus că unul din obiectivele sale este să facă instituțiile și puterile statului să lucreze.

„Un președinte al tuturor românilor înseamnă un președinte care este capabil să adune în jurul lui pe toți cei care pot contribui la rezolvarea problemelor cu care se confruntă România. Un președinte ‘dirijor’, aș spune eu, care să armonizeze interesele diverselor categorii sociale, astfel încât să ajungem la esență, adică la interesele naționale pe care trebuie să le promovăm cu toții”, a afirmat Teodor Meleșcanu, la o întâlnire cu susținătorii săi, citat de Agerpres.

Meleșcanu a precizat că nstituțiile și puterile statului trebuie să lucreze, fără a exista vreo interferență a uneia în activitatea celeilalte.

„Am spus de la bun început că unul din obiectivele mele fundamentale este să fac instituțiile statului și puterile statului să lucreze, fără ca una să intervină asupra celeilalte. Acesta este un principiu care ține de democrație și, din punctul meu de vedere, justiția trebuie să se facă la Tribunal, nu la televizor și nu prin declarații politice”, a susținut Teodor Meleșcanu.

3 comentarii la “Meleșcanu: Voi fi un președinte al tuturor românilor

  1. Normal ca ve-ti fi presedintele tuturor romanilor! Sunteti iubit de multa lume si cu siguranta romanii pentru dumneavoastra luptati nu va vor lasa la greu si va vor vota !

  2. mult succes domnule melescanu sunteti unul dintre cei mai diplomati politicieni o prezenta discreta si de efect fara promisiuni desarte

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *