Skip to content
Politică

Meleşcanu vrea să se lipească de PSD pentru locale: Fiecare organizaţie a Forţei Naţionale poate merge singură sau în alianţă

Inquam Photos / Octav Ganea

Teodor Meleşcanu a anunţat că Forţa Naţională, formaţiune pe care o conduce, ar vrea să facă alianţe electorale cu PSD pentru alegerile locale.

Am prezentat manifestului politic al Forţei Naţionale, bazat pe patriotism, pe relansarea agriculturii, reindustrializarea României”, a declarat Teodor Meleşcanu, după o întâlnire cu membrii Forţei Naţionale.
Întrebat de jurnalişti cum ajunge un liberal partener cu PSD, cu referire la faptul că Meleşcanu a fost în PNL şi ALDE, fostul ministru de Externe a precizat: „Aşa cum a fost şi USL. Cum am fost la guvernare cu PSD. Noi suntem o ideologie de centru”.
Da. Eixstă decizii pentru a face alianţe. Fiecare organizaţie are dreptul să meargă singuri sau în alianţe”, a completat Meleşcanu întrebat dacă s-a luat decizia colaborării cu Partidul Social Democrat.
Meleşcanu a punctat faptul că nu e nicio problemă o alianţă cu PSD, pentru că sunt necesare măsuri atât liberale, dar şi de protecţie socială, scrie Adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *