UPDATE Ciucă: „Nu ne retragem niciodată, ne regrupăm şi atacăm pe altă direcţie”. Mesajul transmis de liderul PNL

Sursa foto: Hubert Thuma

UPDATE, ORA 17.25

Într-un mesaj postat pe Facebook, Nicolae Ciucă a notat că s-a întâlnit cu una dintre cele mai puternice organizații județene ale PNL, condusă de ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veştea.

“În alegerile din acest an pentru Consiliul Județean, PNL Brașov a primit din nou susținerea cetățenilor, obținând peste 30% din voturi. Pentru funcția de președinte al CJ, colegul Adrian Veștea a câștigat, beneficiind de susținerea a peste 40% dintre brașoveni.

Alături de prim-vicepreședintele Dan Motreanu, de vicepreședintele Hubert Thuma, de primarul Brașovului, George Scripcaru, de parlamentarii și primarii PNL din județ, am participat la ședința în care conducerea organizației a analizat rezultatele alegerilor din 9 iunie. Tot acum, liberalii brașoveni au început pregătirea campaniei pentru parlamentarele și prezidențialele de la finele acestui an.

Urez PNL Brașov mult succes în următoarele două scrutinuri și în mobilizarea la maximum a activului de partid. Am încredere că această organizație va obține – așa cum ne-a obișnuit – unele dintre cele mai bune rezultate pe țară”, a precizat liderul liberal.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a participat, sâmbătă, la Braşov, la o şedinţă în cadrul căreia lideri ai formaţiunii au analizat rezultatele alegerilor din primăvară şi au discutat despre strategia în vederea alegerilor din toamna acestui an. ”Nu ne retragem niciodată, ne regrupăm şi atacăm pe altă direcţie”, a declarat Nicolae Ciucă, la finalul reuniunii.

La reuniunea de la Braşov au participat, alături de preşedintele PNL Nicolae Ciucă, prim-vicepreşedintele Dan Motreanu, vicepreşedintele Hubert Thuma, ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, şi preşedintele PNL Brăila, Alexandru Popa.

”Am avut o şedinţă de analiză a rezultatelor din alegerile locale şi europarlamentare şi, desigur, pregătirea campaniei pentru alegerile de la sfârşitul acestui an. (…) De retras nu ne retragem niciodată, ne regrupăm şi atacăm pe altă direcţie”, a declarat Nicolae Ciucă, pentru Antena 3, la finalul reuniunii de la Braşov.

El a precizat că discută cu preşedintele Klaus Iohannis ”de fiecare dată când este nevoie”.

Unii dintre participanţii la întâlnirea de partid de la Braşov au avut mesaje publice în urma discuţiilor.
”Împreună, vom demonstra că PNL rămâne forţa politică capabilă să conducă România pe drumul dezvoltării şi stabilităţii”, a scris Adrian Veştea, pe Facebook.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a transmis, pe aceeaşi reţea de socializare, că la reuniunea de la Braşov a vorbit despre ”importanţa implicării, despre strategii şi viziuni clare şi corecte, care pun pe primul loc cetăţeanul şi nevoile sale”.
”Urmează o perioadă deloc uşoară, dar PNL a demonstrat deja că e un partid mare, cu oameni profesionişti, care ştiu să facă treabă”, a notat Thuma.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: