Skip to content
Europa

Membrii familiei regale britanice participă la slujba de Paşte în absenţa Reginei Elizabeta a II-a

Facebook/HM Queen Elizabeth II

Membrii familiei regale a Marii Britanii urmează să participe la slujba de Duminica Paştelui la Windsor, dar nu se aşteaptă ca Regina să li se alăture. Prinţul de Wales şi Ducesa de Cornwall, care au reprezentat-o ​​pe Regină la slujba din Joia Mare la aceeaşi capelă, nu ar participa nici la slujba de Duminica Paştelui.

Regina a fost prezentă la o slujbă, recent, la Catedrala Westminster unde a fost comemorat Ducele de Edinburgh. Suverana, care va împlini 96 de ani joi, a marcat Jubileul de Platină în februarie, lună în care s-a îmbolnăvit de Covid şi s-a vindecat.

După ce a petrecut o noapte la spital în octombrie 2021, ea a fost supravegheată trei luni de medici care i-au interzis că mai participe la evenimente publice şi a avut sarcini uşoare de îndeplinit. Regina a fost vizitată, joi, de nepotul ei Harry, Ducele de Sussex, şi de soţia sa, la Windsor.

Harry şi Meghan s-au oprit în Anglia, înainte de a ajunge la Haga unde au loc Jocurile Invictus, eveniemnt pe care îl patronează. Conform sursei citate de News.ro, cei doi s-au întâlnit şi cu Prinţul Charles. Participarea celor doi la Jocurile Invictus este prima apariţie în Europa după detaşarea de Casa Regală şi mutarea în SUA acum doi ani.

Harry a înfiinţat Jocurile Invictus pentur a susţine militarii răniţi în teatre de operaţii şi veterani din toată lumea, oferindu-le şansa să concureze la evenimente sportive asemănătoare Jocurilor Paralimpice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *