Skip to content
Politică

Membru ALDE aduce lămuriri: „Biscuiții populari” nu mai sunt în partid

Potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro, vicepreședintele partidului ALDE, Cătălin Beciu, lămurește zvonurile privind presupusa plecare a deputaților Virgil Guran și Paul Dumbrăvanu din acestă formațiune. Zvonurile respective, în speță „iminenţa părăsirii ALDE de către nişte deputaţi ai acestei formaţiuni şi de înregimentarea acestora în formaţiunea populară numită PNL”, după cuvintele lui Beciu, ar fi apărut, ieri, în presă. Conform comunicatului, „cei doi deputaţi nu au fost niciodată membri ai ALDE, aşa că nu aveau cum să părăsească această formaţiune liberală.

Cătălin Beciu condamnă faptul că Dumbrăvanu și Guran au cochetat cu proiectele formațiunii conduse de Tăriceanu: „Pe de altă parte, faptul că au cochetat cu proiectele preşedintelui Tăriceanu, negăsindu-şi locul în preajma acestuia, este de notorietate, dar asta s-a întâmplat cu destul timp în urmă, aşa că nu înţeleg ce este atât de spectaculos în această ştire falsă, născută veche.

De asemenea, vicepreședintelui ALDE comentează ironic: „Pentru a rămâne în zona noutăţilor – de data asta pe plan internaţional – vă semnalez şi eu un şir de evenimente de importanţă vitală, întâmplate recent, cam pe vremea când Virgil Guran părăsea ALDE: moartea lui Elvis, a lui Bruce Lee şi pierderea războiului de către Germania. În aceiaşi perioadă au apărut şi biscuiţii „Popular”, aceştia dând numele curentului politic european din care face parte PNL, partid în care – dacă nu se răzgândeşte nimeni – cei doi urmează să se înscrie. Sper ca informaţiile proaspete pe care vi le-am furnizat să fie de un real folos.

Citește și: EXCLUSIV SURSE PNL pregătește terenul pentru moțiune. Noi recrutări în partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *