Skip to content
Politică

Membru important din PSD critică moțiunea de cenzură a PNL

Un membru important din Partidul Social Democrat pune sub semnul întrebării moțiunea de cenzură depusă de către Partidul Național Liberal, în contextul apariției dosarului în care Victor Ponta este audiat.
Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei și vicepreședinte PSD, a declarat că moțiunea de cenzură depusă de PNL cu privire la votul prin corespondență este „cel puțin bizară”, conform unui comunicat al biroului de presă PSD.
„Oricat de mult am crede in coincidente, aparitia acestui dosar in ziua in care PNL depune motiune de cenzura este cel putin bizara”, a declarat Olguța Vasilescu.
Primarul Craiovei a afirmat că Victor Ponta nu trebuie să își dea demisia pentru că guvernarea trebuie să își „ducă mandatul până la capăt”.
„Ponta trebuie sa ramana premier. Aceasta guvernare a primit un mandat foarte clar de la oameni in 2012 si trebuie sa isi duca mandatul pana la capat”, a spus Olguța Vasilescu.
Vicepreședintele PSD a mai spus că Guvernul este politic și nu poate fi desfăcut de alte instituții.
Guvernul este politic, iar Guvernul este sprijinit de Parlament. Guvernele exista cu sprijinul Parlamentului si nu le fac sau le desfac alte institutii”, a spus Liei Olguța Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *