Skip to content
Politică

Membru PMP, reacţie promptă la tulburările din partid împotriva Elenei Udrea. EXCLUSIV Ce spune fosta şefă a formaţiunii politice

Un membru PMP are o reacţie promptă la recentele tulburări din partid împotriva fostului preşedinte al formaţiunii, Elena Udrea.

CITEŞTE ŞI: Lider local PMP, declaraţii belicoase către Udrea: „Sub nicio formă!” Întrebarea care-i dă fiori lui Iohannis

" "
" "

Întrebat, sâmbătă, la România TV, cum vede afirmaţiile unui lider local al PMP împotriva Elenei Udrea, Radu Cristescu a răspuns: „Este părerea lui personală; nu este poziţia oficială a conducerii partidului. Singurii care vă pot da relaţii sunt cei din conducerea partidului. Aceste discuţii, în acest moment, nu-şi au rostul. Noi sperăm cu toţii ca doamna Elena Udrea să-şi dovedească, cât mai repede, nevinovăţia în instanţă. Doamna Elena Udrea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PMP, tocmai ca să nu afecteze imaginea partidului, ceea ce nu putem spune despre domnul Victor Ponta. Repet: e părerea lui. Nu suntem UNPR, partid militarizat, care să-i soarbă cuvintele din gură domnului general Oprea şi să sune la cond partidului, să ceară voie să vorbească”.

În privinţa unei eventuale candidaturi a Elenei Udrea la alegerile parlamentare din 2016, Radu Cristescu a precizat că acestea sunt „simple speculaţii”.

Anterior, contactată de PSnews.ro pe tema afirmaţiilor vicepreşedintelui PMP Piatra-Neamţ Ionuţ Moroşanu, potrivit cărora PMP nu-i va susţine “sub nicio formă” o eventuală candidatură pentru Parlament, Udrea a declarat: “Nu aş vrea să vă dezamăgesc, dar mă puneţi să comentez ce a spus X, nuştiuce persoană. Totuşi!… Nu aş vrea să fie un semn de aroganţă, dar totuşi…”

Chestionată în legătură cu candidature la alegerile din 2016, fosta şefă a PMP a replicat: “O, e aşa de departe 2016… Haideţi să vedem ce mai este până atunci!”

" "

2 comentarii la “Membru PMP, reacţie promptă la tulburările din partid împotriva Elenei Udrea. EXCLUSIV Ce spune fosta şefă a formaţiunii politice

  1. As intreba cine este acest Morosanu, ce realizari are, cate procente a adus partidului si cu ce se face remarcat?
    Cred ca este un anonim, un ratacit prin PMP care si-a dorit sa se faca remarcat, neavand cu ce, a ales reteta magica, s-a folosit de numele Elena Udrea si gata stirea, a aflat boboru’ de el.
    Sa-i spuna cineva acestui Morosanu, ca PMP fara Udrea e aproape mort si ca va cadea de tot daca ea nu revine sa-l puna iar pe roate. Observam ca nici Basescu n-a reusit nimic in acest timp. Nu l-a crescut deloc pana in prezent. Tot Udrea e „fruncea” in politica. O sa vedeti voi ca am dreptate!

  2. Cine este acest Radu Cristescu de este promovat toata ziua pe tv? Se pare ca nu are un parcurs prea curat,dupa cum spun unele surse. Mai e ceva legat de sora lui. Ce competente are? Ce il recomanda sa-si dea pareri la tv. Eu nu am vazut decit obedienta fata de sefii sai ,aroganta si obraznicie,.poate are unele calitati ascunse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *