Mercurialul candidaturilor pentru AUR: de la 10.000 la 1 milion de euro. „Cea mai mare escrocherie”

foto: Facebook

Fostul senator Gelu Vișan explică, într-o postare pe pagina sa de Facebook, care este mercurialul la zi pentru o candidatură din partea partidului AUR la alegerile locale sau europarlamentare. 

Conform lui Vişan, aspiranţii la un fotoliu de primar sau europarlamentar trebuie să scoată din buzunar între 10.000 şi 1 milion de euro. Dar nici în acest caz, omul nu e sigur că va fi trecut pe listă, pentru că locul este vândut mai multor persoane. „Este cea mai mare escrocherie”, spune Vişan.

„FABRICA DE BANI DE AUR (I)
“-Ești pregătit?”
“-Adică ai bani?”
Așa începe discuția lui Mache și a altor Cămătari ai lui Simion cu cei care au mai rămas să mai creadă în miciunile lor și doresc și ei să candideze.
Candidatura la alegerile locale – pentru că nu au ei un milion de euro cât cere Simion pentru lista de europarlamentare-, a devenit cea mai mare escrocherie a politicii românești din 1989 încoace.
Simion și Lulea, , care au prostit enorm de multă lume cu naționalismul lor de galerie, în care mai sunt și astăzi fraieri să-i creadă, și-au construit de fapt o
FABRICĂ DE FĂCUT BANI de AUR.
De-aia le spune Simion
“Oameni de Aur:”
Pentru că, pe spatele muncii lor, îsl face milioane de euro.
Nu a existat în politica românească de după 1989 un politician mai ticălos decât Simion:
Toți și-au făcut bani din diferite combinații ,e drept, pe spatele României, dar Simion este primul tâlhar la drumul mare care-și face bani de la viitorii candidați:
Îi seacă la bani.
De la 10.000 de euro, la un milion de euro candidatura. A vândut candidatura și de două trei ori. Același loc l-a vândut de trei ori.
Știu cine a dat un milion de euro, și-i i-e frică că nu-l pune pe listă, pentru că a mai vândut același loc la încă doi.
După ce mai fac vreunii prin teritoriu câțiva candidați, se duce gașca lui Lulea și Simionîn în frunte cu Mache și-i seacă la bani.
Năuc, potențialul candidat află de la “Oamenii de AUR” că trebuie să dea la partidul șmenar cam greutatea lui în AUR
Potul este cam 1, 5 milioane (un milion și jumătate de lei, sau 300:000 de euro, de 15 ori mai mult decât salariul primariului în cinci ani. pentru a îndrăzni să candideze într-un orășel.
La orașe mari și la Consiliile Județene s-a ridicat potul la 500.000 de euro, adică o jumătate de milion de euro, de de douăzeci și cinci de ori mai mult decât salariul pe patru ani al Președintelui Consiliului Județean.
Speriați, aceștia întreabă:
“- De unde să iau eu banii aceștia?”
“ -Si cum îi dau înapoi?”
“- Te descurci, dacă vrei să candidezi!”
“-Viața e scumpă!”
Adică furi în timpul mandatului, ca să-ți achiți datoriile și să poți să mai trăiești.
Pe locurile pe lista la europarlamentare s-a ajuns la un milion de euro locul, așa cum v-am spus. Le-a promis la toți primele locuri până le-a luat banii. Le-a luat semnăturile și-i va ține până-n ultima zi, după care nu-i va pune pe locurile așa/zis eligibile, că sunt câte 3-4 cărora le-a promis același loc.
Pe de altă parte din cauza asta AUR a scăzut la 12 maximum 14% și nu va lua, după cum v-am spus, mai mult de 7-9%
Asta înseamnă maximum trei/patru europarlamentari.
“- Nu ai sutele de mii de euro, nu candidezi!”
Asta este deviza lui Simion, Lulea, Mache și a găștii de interlopi care au creat
Fabrica de Bani de AUR.
“- Marcă banul și mai vedem!”
Ați crezut că se încheie aici?
Nicidecum:
Candidații de la comune, chiar și candidații pentru consiile loocale, ăia care sunt, trebuie să ‘marce banul- e drept, ceva mai puțin, mii sau zeci de mii de euro, funcție de cât îl fraieresc pe bietul om.
Pentru că nu e o sumă stabilită,
Cămătarii lui Simion, zis și
Simioniștii Interlopi,
încearcă să tragă cât mai mult după bieții oameni pe care-i fraieresc.
Știind despre ce e vorba, unii dintre candidați, luați cu arcanul, încearcă să scape.
O idee proastă:
Dacă se duc la WC sau la fumat,
Cămătarii lui Simion vin după ei și le spun franc cât au de dat.
Dacă tot nu promit, sunt dați la o parte din momentul ăla. Sunt vestite ședințele de la Fabrica de Bani de AUR unde cei care au dat bani sunt într-o parte, iar ceilalți-săracii care nu vor prinde nimic-, stau mai spre ușă, pentru că ei nu au bani și au fost vânduți.
Cel puțin 40:000:000 de euro( patruzeci de milioane de euro) ar fi stâns SImion până acum, iar George Patriotul zice că nu se lasă până nu face suta de milioane.
AUR-ul a devenit cea mai mare afacere de corupție din România, un puroi care, când se va sparge, va trage la pușcărie, de-a valma, și vinovații din conducere, dar și pe cei care-și plătesc funcțiile, unii-mituitori-, alții, cei mai vinovați, șefii care au cerut bani și au primit.
Nimeni nu e sigur că e candidat , până nu a dat banii. Iar după ce i-a dat, constată că pe același post Simion a mai luat de la vreo doi/trei, mai mult.
Fabrica de Bani AUR
Toată lumea plătește pentru
FABRICA DE BANI a lui Simion.
Mult mai rău ca la Caritas, pentru că, dintre cei care au plătit, foarte puțin vor prinde vrsun loc.
Mai mult, sunt mulți din țară care au plătit dar care nici până la ora asta nu știu dacă sunt candidați sau nu. Simion le-a luat și listele de semnături, dar ei habar nu au dacă îi vor lăsa să candideze.
Darea și Luarea de mită sunt fapte de corupție penale și pentru care închisoarea este de la 5 la 12 ani.
Vă spun eu:
După alegerile locale și europarlamentare se va întrece coada de la sediul AUR cu cea de la DNA unde va fi turnat pe bandă rulantă de cei care i-au dat bani contra locuri pe liste, că poate vor recupera ceva.
Nu am nici un dubiu că după aceste alegeri Simion, Lulea și gașca lor de escroci se vor duce la Pușcărie.
Doar că ce nu știu nici viitorii păgubiți, nici DNA, este că Simion a scos până acum din țară tot ce a luat de la oameni și și-a asigurat fuga la o casă pe care și-a construit-o în…
Dar asta, ca și despre cei care-l umflă artificial pe banii luați cu japca de la candidați și care sunt la fel de vinovați ca și el, într-o altă postare,
A, ar mai fi ceva:
Tuturor celor care de alaltăieri seară și de ieri dimineață tot încercați să mă faceți să renunț să mai scriu despre Simion și care vă luați și voi milioanele de pe spatele lui, vă spun o singură frază:
Oamenii au dreptul să știe adevărul! .
Urmează:
Locul în care sunt scoși banii din țară!”, a scris Vişan.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: