Skip to content
Politică

Mergi cu UBER? Platforma a făcut o modificare legată de tarife

Business Daily Zimbabwe

Plaforma UBER a făcut o modificare în aplicația pentru tablete și smartphone-uri privind tarifele curselor, astfel că toți cei care obișnuiesc să folosească această platformă trebuie să citească asta.

Mai precis, într-un comunicat de presă remis redacției PSnews.ro, UBER a anunțat că va introduce, din 14 februarie, posibilitatea de a vedea tariful exact al curselor înainte de a chema o mașină – ”upfront pricing”. Tariful afișat va include distanța până la destinație, incluzând aici opririle multiple, timpul estimat pe baza valorilor istorice de trafic, tarifarea dinamică, atunci când e cazul, precum și eventuale reduceri promoționale.

Compania americană mai precizează faptul că aplicația UBER va afișa suma exactă și mesajulcă tarifele sunt mărite ca urmare a cererii mari, iar în cazul în care tariful dinamic va depăși 3 X tariful de bază, utilizatorii vor fi notificați despre asta și li se va cere confirmarea.

Mai mult decât atât, în comunicatul de presă se dă și un exemplu, astfel: ”o cursă de la Dristor până la Gara de Nord, într-o oră de vârf, va fi de 15,63 de lei. O cursă de la Piața Victoriei până la aeroport va fi de 26,09 lei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *