PSnews

Lifestyle

Meryl Streep, discurs puternic ANTI-Trump, la Globurile de Aur

Esquire

Actrita Meryl Streep, care a primit trofeul Cecil B. DeMille pentru intreaga cariera la gala Globurilor de Aur, a sustinut un discurs emotionant, in care a vorbit despre imigratie si diversitatea de la Hollywood si l-a criticat in termeni foarte duri pe Donald Trump.

Meryl Streep a spus ca Trump are „instinctul de a umili”, dupa ce presedintele-ales al Statelor Unite a facut glume, in public, pe seama unui reporter cu handicap fizic.

Desi vedeta americana nu a mentionat niciodata numele lui Trump in discursul ei, celebra actrita a spus ca cea mai „emotionanta” prestatie din 2016 a fost, dupa parerea ei, „atunci cand persoana care a vrut sa ocupe cea mai respectata functie din tara noastra a imitat, public, un reporter cu handicap fizic”.

„Mi-a frant inima atunci cand am vazut asa ceva si inca nu pot sa-mi scot acele imagini din minte, deoarece ele nu proveneau dintr-un film. Proveneau din viata reala„, a adaugat Meryl Streep.

„Impertinenta invita la impertinenta. Violenta incita violenta. Atunci cand oamenii puternici se folosesc de functiile lor pentru a-i intimida si brutaliza pe ceilalti, cu totii avem de pierdut”, a mai spus vedeta americana, conform ziare.com.

Donald Trump a dezvaluit ca desi nu a urmarit discursul legendarei actrite americane, nici gala in sine, aceste detalii nu pot sa il opreasca in a avea o reactie dupa criticile ce i-au fost aduse.

Insa, in loc sa raspunda pe Twitter, asa cum procedeaza de obicei, Donald Trump a acordat un scurt interviu prin telefon cotidianului The New York Times.

Donald Trump a spus ca nu este „deloc surprins” ca a fost criticat de „oamenii liberali din lumea filmului”, adaugand ca Meryl Streep, in varsta de 67 de ani, este „o partizana a lui Hillary” Clinton.

 

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alex Barbu

    10 ianuarie 2017, 08:40 la 08:40

    Vă recomand să căutați articole din presa republicană care explică această situație. Gestul pe care l-a făcut Trump cu mâinile este un tic de-al lui atunci când critică sau încarcă să insulte în vreun fel pe cineva. Faptul că de această dată persoana despre care vorbea, în timp ce gesticula, avea un handicap, este doar o coincidență.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi