Skip to content
Politică

Mesaj al PSD: Bugetul acestui an continuă să ÎMBUNĂTĂȚEASCĂ viața oamenilor

Bugetul acestui an aduce investiții mai mari decât oricând și continuă să îmbunătățească viața oamenilor.

Invocând „respectarea drepturilor fundamentale ale omului”, PSD îşi începe mesajul prin a se lăuda că va acorda între 5.000 și 10.000 de euro (din banii contribuabililor) pentru amenajarea de WC-uri în casele din nord-estul țării.

„Românii din Regiunea de nord-estul țării – una dintre cele mai sărace – vor primi între 5.000 și 10.000 de euro pentru amenajări necesare pentru un standard normal de civilizație. Concret, este vorba despre eliminarea wc-urilor medievale din fundul curții și înlocuirea lor cu toalete în interiorul locuinței, despre izolarea caselor și montarea de ferestre termopan”, se arată în postarea de pe Facebook.

„Poate părea minor, dar este esențial pentru sănătatea și siguranța sanitară a comunităților și, nu în ultimul rând, este și o chestiune de respectare a drepturilor fundamentale ale omului”, continua postarea.

Ulterior, se face referire la „majorarea consistentă a salariului minim și a pensiilor”, în aceeaşi zi în care CCR a decis ca Legea pensiilor este parțial neconstituțională.

În plus, se face referire la măriri salariale pentru medici şi profesori în aceeaşi zi în care a avut loc un protest Sanitas legat chiar de salarii.

„Așadar, după majorarea consistentă a salariului minim și a pensiilor, după ce am asigurat medicilor și profesorilor venituri mai mari și condiții mai bune, vom încerca acum să rezolvăm o problemă dintotdeauna a satului românesc”, a mai scris Partidul.

„Și nu ne vom opri aici. România merită mai mult! Iar guvernarea noastră va aduce românilor toate lucrurile bune pe care le merită!”, se arată în încheiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *