Skip to content
Politică

Mesaj greu de la Bruxelles pentru moțiune. Bușoi denunță o „minciună ordinară” a PSD EXCLUSIV

psnews.ro

Europarlamentarul Cristian Bușoi – vicepreședinte al Partidului Național Liberal (PNL) – a acordat marți o declarație pentru PSnews.ro, în care a lansat un mesaj puternic pentru opoziția din România în perspectiva moțiunii de cenzură de miercuri.

Încă de la început, Bușoi a denunțat „minciuna ordinară” a PSD-iștilor, care au promis creșterea cu 25% a salariilor, dar s-a dovedit că această majorare a fost erodată de inflație și de trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat.

„Văd multe declarații amestecate (mai ales în mediul online, dar și în presă) despre moțiunea de cenzură. PNL trebuia să depună această moțiune și avem nevoie de toată susținerea oamenilor care înțeleg că guvernarea PSDragnea face rău României.

«Guvernarea PSD face rău României» (titlul moțiunii – n.r.) nu este o declarație politică a «unora» din opoziție nemulțumiți de Dragnea și Dăncilă. Nu! «Guvernarea PSD face rău României» înseamnă minciuna ordinară din campanie a creșterii salariilor cu 25%, creștere care a fost înghițită de trecerea contribuțiilor sociale la angajat și de inflație.

«Face rău României» înseamnă politicile economice și fiscale haotice și fără judecată care irosesc creșterea economică, precum și împrumuturile masive ale statului pentru finanțarea deficitului și investițiile în infrastructură anulate, pentru a orienta banii spre pomeni populiste și jaf. Toți cei sătui de abuzurile și nenorocirile guvernării PSD trebuie să fim uniți! Avem nevoie de sprijinul tuturor ca să reușim cu această moțiune de cenzură, care este o acțiune corectă și necesară!” a declarat Cristian Bușoi pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *