Skip to content
Politică

Mesaj ironic de la Palatul Cotroceni: Circulația pe timp de noapte nu răspândește coronavirusul

Inquam Photos/Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, că răspândirea coronavirusului nu se face prin circulația pe timp de noapte, ci prin petrecerile organizate.

Nu circulaţia pe timp de noapte răspândeşte coronavirusul, ci petrecerile pe timp de noapte, care au fost deja interzise. Dar după fiecare set de restricţii trebuie observată reacţia sistemului. Aceste restricţii nu sunt un joc politic, sunt propuse de experţi pentru a domoli extinderea pandemiei.

Noi nu dorim să distrugem viaţa oamenilor, dorim să luăm fix atâtea măsuri pentru a domoli extinderea acestei pandemii. Şi după ce avem rezultatele impunerii unui set de restricţii, experţii le analizează şi propun un nou set de restricţii sau păstrarea setului de restricţii”, a declarat Klaus Iohannis.

În context, şeful statului a spus că nu știe nimic despre declarația noului prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, care a anunţat că s-a luat în calcul și carantinarea pe zone în Capitală ca măsură de prevenire și limitare a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2. ”Nu am auzit această propunere și, ca atare, nu o comentez.”, a spus Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *