Skip to content
Politică

Mesaj pentru susținătorii lui Iohannis: „Mânca-i-ar inima câinii”

Mesaj incendiar pentru susținătorii candidatului ACL la prezidențiale din partea unui președinte de Consiliu Județean.

icolae Bacalbaşa, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, a declarat, miercuri, înainte de întâlnirea cu conducerea PSD pe tema alegerilor, că liberalul Klaus Iohannis reprezintă interese străine şi a citat din Mihai Eminescu: „Cine o îndrăgi străinii, mânca-i-ar inima câinii”.

„Am obţinut 48% în Galaţi, ceea ce pentru turul I mi se pare semnificativ, în plus zonele cu primari liberali au votat cu Victor Ponta, aşa încât eu cred că cetăţenii din Galaţi au o acută percepţie şi indiferent de nivelul lor de studii, simt instinctiv valoarea şi pericolul, iar pericolul a spus Mihai Eminescu: «Cine o îndrăgi străinii, mânca-i-ar inima câinii». Principalul defect al lui Iohannis este că reprezintă interese străine”, a afirmat Bacalbaşa.

El a mai spus despre Iohannis că „principala caracteristică este obedienţa faţă de interese străine”.

Preşedintele CJ Galaţi a afirmat în legătură cu lista de premieri propuşi de Victor Ponta că „Tăriceanu este un om echilibrat cu foarte multă experienţă şi care a avut performanţa uluitoare să reziste timp de doi ani şicanelor demenţiale ale unei personalităţi ieşite din comun care era Băsescu”.

Despre George Maior Bacalbaşa a spus că este un om cu experienţă pentru situaţii speciale, adăugând „ferească Dumnezeu ca România să ajungă într-o situaţie expceţională”.

1 comentariu la “Mesaj pentru susținătorii lui Iohannis: „Mânca-i-ar inima câinii”

  1. Noi, milioanele de romani anticomunisti, antimagioti, antiplagiatori, antihoti, antifrustrati, adica anti psdisti, ii dorim tiganului care a ajuns baron al judetului Galati sa-l manance cainii pe el. S-ar rasuci in mormant Eminescu sa vada ce baragladina il citeaza. Uite unde era romanul primordial! Mai degraba ne identificam cu sasul Johannis, decat cu un mafiot ca Vonta Piorel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *