Mesaj RO-ALERT: O fată de 14 ani şi un copil de un an şi 10 luni, dispăruţi de la domiciliul din Chitila

mesaj ro-alert
Sursă foto: Politia Capitalei

Autorităţile au transmis luni seara un mesaj RO-ALERT după ce o minoră de 14 ani împreună cu un copil de un an şi 10 luni, aflat în grija ei, nu au mai revenit la domiciliu.

Potrivit mesajului, minora Minca Ioana-Beatrice-Rebeca, în vârstă de 14 ani, a plecat de la locuinţa sa din oraşul Chitila, judeţul Ilfov, împreună cu minorul Minca Raym Aslan, în vârstă de 1 şi 10 luni, aflat în grija sa la momentul respectiv, şi nu a mai revenit.

Minora are înălţimea de 1,65 m, greutate 65 kg, este corpolentă, are păr lung şaten, ochi căprui, faţă rotundă şi era îmbrăcată cu o fustă de lungime medie şi maiou, precizează Poliţia.

Orice informaţie despre cei doi minori poate fi transmisă la numărul unic de urgenţă 112.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: