Skip to content
Politică

Mesaje îngrijorătoare din Republica Moldova: Moscova stă la pândă

Criza internă din Republica Moldova îngrijorează liderii politici de peste Prut, care au atras atenția că trebuie avută mare grijă deoarece Rusia ”stă la pândă”. Ultimul semnal de alarmă a fost tras de edilul Chișinăului, liberalul Dorin Chirtoacă într-un interviu la RFI.

Primarul capitalei Republicii Moldova susține că țara se află în pericol și că spera ca Guvernul la care se lucrează acum să reușească să țină lucrurile sub control.

Moscova evident stă la pândă şi în momentul în care vor fi comise greşeli, Moldova ar putea fi preluată exact cum a fost preluată Crimeea sau acum regiunile Doneţk şi Lugansk. Guvernul care se formează astăzi, în cazul în care vom da dovadă de coerenţă, de corectitudine, de consecvenţă, în cazul în care va fi respectat acordul coaliţiei, care este unul corect, echilibrat (…), deci toate astea împreună sper să dea şansa ca timp de trei ani şi jumătate până la alegerile parlamentare oamenii să recapete încrederea în integrarea europeană (…)”, a spus Dorin Chirtoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *