Skip to content
Politică

Mesajul devastator al Elenei Udrea de 8 martie

De 8 martie, Elena Udrea sărbătorește Ziua Femeii după gratii. Din Arestul Poliției Bucureștiului, Udrea transmite, prin intermediul prietenei sale Ruxandra Dragomir, un mesaj de  ,,La multi ani” dar şi că suferă și că este victima unui abuz.

La multi ani!!! Elena,nu esti singura!

Astazi,este o zi speciala sau cel putin asa ar trebui să fie. 8 martie este ziua noastra,a tuturor femeilor,zi in care,conform ritualului ne simtim frumoase,pretuite,respectate si fericite.

Elena m-a rugat sa va transmit ,,La multi ani”! M-a sunat ieri si mi-a promis ca suna si azi. Ea este puternica si demna. Nu vrea sub nicio forma sa ne arate suferinta prin care trece. Doar subliniaza ori de cate ori poate,abuzul arestului preventiv. Nu doar pentru ea ci pentru toate femeile si nu numai care,trebuie sa suporte acest tratament. Elena se afla acolo fara probe,doar in baza unor denunturi iar judecatorii nu au dorit sa fie judecata in libertate,sau macar in arest la domiciliu. Au decis ca probatoriul procurorilor este suficient. Pentru asta Elena nu-i poate darui o floare si o imbratisare propriei mame. Este trist si dureros…

Si pentru mine aceasta zi s-a transformat in una foarte trista…o zi in care,atunci demult mi se parea ca am pierdut totul…dar nu este chiar asa ! ”, e mesajul Ruxandrei Dragomir conform obiectiv.info.

4 comentarii la “Mesajul devastator al Elenei Udrea de 8 martie

  1. Ce este asa devastator in acest mesaj? Ati inceput sa puneti titluri ca in tabloide. Cind a taiat pensiile,salariile a inchis spitalele,scolile, a dezorganizat armata si politia, a bulversat rezervistii,etc, pantru totii acestia nu a fost devastator? Daca era o mama cum , am avut sau avem marea majoritate, i-ar fi dat o educatie sanatoasa si i-ar fi interzis sa se inhaiteze cu tori derbadeii si tradatorii de tara si popor. Cit despre Ruxandra Dragomir, mai usor cu pianul pe scari ca se varsa clapele. Cine e aceasta individa? Cit incaseaza sa fie purtatoare de vorbe. Legal are voie?

  2. Ce este asa devastator in toata povestea asta ma intreb si eu!, acum cand trebuie sa dea explicatii
    i se pare ca toata lumea are ceva impotriva ei, dar nu, nu este asa atata doar ca se considera mai
    presus de lege si cred eu ca de data aceasta nu va reusi sa fenteze justitia. Este trist ca s-a lasat
    tarata in tot felul de afaceri murdare de dragul banilor fara sa se gandeasca la consecinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *