Skip to content
Politică

Mesajul important al lui Cozmanciuc despre victimele Holocaustului

ZiarPiatraNeamt.ro

Pentru a onora amintirea victimelor Holocaustului dar și pentru a readuce în mentalul colectiv pericolul pe care îl reprezintă discursul presărat cu îndemne la ură sau violență, deputatul PNL Mugur Cozmanciuc a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Mesajul vine pe fondul comemorării – pe data de 27 ianuarie a fiecărui an – a persoanelor ce și-au pierdut viața în Holocaust. Ziua se numește ”International Holocaust Remembrance Day”. Astfel, deputatul a afirmat că este necesar un moment de reculegere pentru a reflecta la efectele urii asupra societății. Mai mult decât atât, în postarea de pe site-ul de socializare, Mugur Cozmanciuc consideră că sentimentul de aversiune îi face pe indivizi să își piardă umanitatea.

" "
" "

”Să nu uităm ororile istoriei și să tragem învățămintele necesare din asta. Să ne oprim din ceea ce facem pentru câteva minute să ne gândim la Victimele Holocaustului. Să ne aducem aminte că ura ne pune pe toți în pericol, pentru că ne face să ne abandonăm valorile, umanitatea, empatia. #InternationalHolocaustRemembranceDay”, a fost mesajul deputatului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *