Mesajul lui Andrei Baciu de Ziua Europei. Ce i-a răspuns Rareș Bogdan

Sursa foto: Facebook/Andrei Baciu

Liberalul Andrei Baciu a postat pe pagina sa de Facebook o întrebare cu ocazia Zilei Europei, care nu a rămas fără răspuns. „Ce înseamnă Europa pentru voi?”, şi-a întrebat Baciu prietenii din mediul online.

„Fără banii europeni n-am fi avut nicio șansă”, a venit răspunsul din partea lui Rareș Bogdan, prim-vicepreședintelui PNL de Ziua Europei.

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a oferit de asemenea un răspuns: „Uniunea Europeană înseamnă școli și spitale moderne, înseamnă hrană la standarde ridicate și subvenții pentru fermieri. Mesajele transmise de liderii PNL de Ziua Europei”

Rareș Bogdan (comentariu la postarea președintelui PNL Sector 3, Andrei Baciu):

„Un spațiu al păcii, în primul rând, pe care trebuie să-l apărăm din toate puterile. O casă frumoasă, cu multe familii, care își respectă tradițiile și luptă pentru dreptul la libertate de exprimare. Un forum de idei în care nimeni nu este discriminat. Reguli clare, stat de drept. O șansă enormă pentru România de a crește și a-și atinge potențialul. Fără banii europeni n-am fi avut nicio șansă, am fi băltit în sărăcia noastră “tradițională” și am fi rămas în trena Rusiei. Avem o datorie sfântă de a ne apăra casa, de a nu lăsa păpușile Moscovei, fie ca sunt la vedere sau camuflate în apărătorii nației, să otrăvească totul.

Siegfried Mureșan (comentariu la postarea președintelui PNL Sector 3, Andrei Baciu):

Uniunea Europeană înseamnă școli și spitale moderne, înseamnă hrană la standarde ridicate și subvenții pentru fermieri.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: