Skip to content
Politică

Mesajul lui Graham Watson pentru Tăriceanu

Sir Graham Watson i-a transmis un mesaj președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu, cu ocazia lansării acestuia în cursa pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

„Tăriceanu este o persoană care poate promova România la nivel mondial. Este un om cu care am lucrat, care dovedește că are experiență. Vă rog să îi acordați tot suportul lui Călin Popescu Tăriceanu”, a declarat Watson la evenimentul de lansare a candidaturii lui Tăriceanu.

Partidul Liberal Reformator a ales să adere la grupul ALDE, PNL preferând să treacă de partea PPE.

4 comentarii la “Mesajul lui Graham Watson pentru Tăriceanu

    1. Si ce sau ce a dat el? Daca te referi la controversa cu Insula Serpilor sa stii ca nu el a dat, era dat de dinainte sa vina el in guvern. Actul era aditional la ceva semnat de altii in 1992, un acord deja existent. Deci? Ce a dat Tariceanu? Hai sa nu ne jucam de-a conspirationistii te rog.

  1. Pai nu e asa? Nu a dovedit ca experienta lui a fost utila atunci in coabitarea cu Basescu? Din pacate Basescu a dovedit ca are mai multa putere, dar gata, se va stinge flacara lui. Acum Tariceanu are sansa sa arate ce poate!

  2. Tariceanu este candidatul care are ceva de spus, care are un proiect pentru Romania. Sper ca romanii sa-si dea seama macar in acest moment ca avem un om care-si doreste sa faca ceva pentru tara asta. Tariceanu nu duce mai departe munca sau ideile nimanui, el este singurul care l-a pus la colt pe Base.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *