Skip to content
Politică

Mesajul lui Hagi pentru Iohannis: Pentru ce am mai făcut Revoluția?

wowbiz.ro

Gică Hagi este mâhnit nu numai de modul în care a decăzut sportul românesc, dar şi de situaţia politică din România. El spune că în România totul este negativ şi că este nevoie de o schimbare care să facă ţara noastră să înflorească. Antrenorul Viitorului Constanţa i-a transmis un mesaj clar preşedintelui Klaus Iohannis.

„Dacă aş fi preşedintele României, aş investi doar în segmentele sociale. Cultură, sport şi sănătate. Sunt trei segmente sociale, la care se adaugă infrastructură. Că-i rutieră, că e navală…M-aş băga în toate şi România o să înflorească, o să zâmbim cu toţii! Din păcate, acum suntem toţi trişti. Tot ce este în România este numai negativ! Discuţi, vezi, în jurul tău totul e negativ…Nu mai vezi nimic frumos… ”, a declarat Gheorghe Hagi într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa.

 „Cu excepţia unei fete care ne mai ţine, totul este negativ.  Simona ne mai ţine, se duelează cu cei mari şi care stă în topul mondial”, a adăugat cel supranumit regele fotbalului românesc.

 „Pe timpul meu eram în top mondial în toate disciplinele sportive. De ce au trecut 27 de ani? Pentru ce am mai făcut Revoluţia? De ce s-a mai schimbat, să fim mai săraci? Să cerşim cu toţii? Nu cred… Zic vorbe mari iar, dar ţineţi minte, pentru că din când în când am momentele mele, pentru că sunt un tip care are orgoliu şi mândrie şi astea nu pot dispărea niciodată, pentru că sunt român”, a spus Gică Hagi.  „România era în elită! Acum nu mai e. Din păcate”, a încheiat el cu amărăciune.

Citește mai mult: capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *