Skip to content
Politică

Mesajul lui Iohannis de ziua Nationala a Romaniei

Președintele ales Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj românilor de Ziua Națională a României. „Românii au reușit împreună să dărâme mitul neputinței noastre”, a scris Klaus Iohannis pe pagina de Facebook.

Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina de Facebook cu ocazia Zilei Naționale a României. „Anul acesta, odată cu votul istoric din 16 noiembrie, românii au reușit împreună să dărâme mitul neputinței noastre, să îngroape acel sentiment că totul este pierdut și că România nu mai are viitor. Îndeplinindu-și datoria de cetățeni, românii din afara granițelor au dovedit că țara noastră are o mare șansă”, a scris președintele ales.

„După ani de dezamăgiri și nereușite, le spun astăzi românilor de pretutindeni că, oricât de greu ar fi, împreună vom clădi acel loc în care ne vom bucura să trăim, nu din care vom fi tentați să plecăm, vom întări în societatea românească ceea ce este de așezat, cu viziune, cu calm și răbdare. La mulți ani românilor de pretutindeni!”, a mai scris președintele ales al României.

2 comentarii la “Mesajul lui Iohannis de ziua Nationala a Romaniei

  1. bai impostorule, stim multi -cam toti cei care NU te-au votat-cam 12 milioane de romani !- ca altii gandesc pentru tine, esti o marioneta controlata 100% de cei care te-au impins sa candidezi, NIMIC NU VEI FACE LIBER , ESTI DATOR VANDUT !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *